Beloopbaarglas

Glas is niet alleen geschikt om door heen te kijken maar ook om op te lopen.Glaszetbedrijf Masker levert beloopbaar glas voor trappen maar ook voor een glazen vloer. Zoekt u een aparte eye catcher in uw woning denk dan eens aan een glazen trap. De mogelijkheden zijn legio. Wij kunnen samen met u tot een mooi en stevig design komen en dit ook uitvoeren. Traptreden van glas zijn zeer strak in uw interieur.
Een glazen vloer is ook goed mogelijk. Wilt u een extra (dag-)lichtinval in uw ruimte maar daarvoor geen consessies doen in uw daarboven gelegen ruimte dan kunt u denken aan een gelaagde hardglazen plaat. Reken houdend met uw wensen kunnen wij een voorstel doen. Een stuk beloopbaar glas in uw ruimte maakt de ruimte groter en lichter. Toepassingen zijn bijvoorbeeld loopbruggen met glazen vloeren of musea waar een gat in de vloer zit waar een object onder tentoongesteld kan worden

Waarom Kiezen voor Beloopbaar Glas van Glaszetbedrijf Masker?

Deskundig Advies:

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te adviseren over de beste beloopbaar glasoplossingen voor uw specifieke situatie.

Vakmanschap:

Wij leveren vakmanschap van hoog niveau. Onze glaszetters zorgen voor een nauwkeurige installatie voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Klanttevredenheid:

Beloopbaar glas voegt een eigentijdse en luxe uitstraling toe aan elke ruimte, en wij streven ernaar om functionaliteit te combineren met esthetisch plezier.

Breng Licht en Ruimte in Uw Ruimte met Bepaalbaar Glas

Ontdek de mogelijkheden van beloopbaar glas met Glaszetbedrijf Masker. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw ruimte te transformeren met beloopbaar glas.

Glaszetbedrijf Masker – Uw Partner in Veilig en Stijlvol Beloopbaar Glas.

Reviews

Klanten die uW voorgingen

SRT
SRT
2023-11-08
Hans was incredible. He called as soon as I sent the details of the job (which was very complex and attached to a piece of furniture) gave me a quote based on photos and was at my house within 24 hours to assess the job. He ended up taking the whole door as it easier and a week later he was back, reinstalled the door and it is perfect again. I should add that FOUR other companies said they could not help me. That is how complex the job was!
ruud
ruud
2023-10-06
In onze 12 appartementen hebben wij het oude dubbel glas laten vervangen door HR++. De keus voor Masker viel uiteraard pas na een marktverkenning. Zij onderscheidden zich door snelle reactie, direct contact met besluitbevoegde medewerkers en door de prijs. Organisatorische rimpelingen tijdens het offertetraject en de uitvoering werden snel en klantgericht verholpen. Een paar weken na opdracht kon al geplaatst worden. De uitvoering verliep - op wat naleveringen na- volgens planning en het werk is netjes opgeleverd.
Berry Blankenstijn
Berry Blankenstijn
2023-09-28
Op tijd, professioneel en gezellige mensen. Tevreden klant!
ronald Roke
ronald Roke
2023-06-16
Zeer tevreden over dit bedrijf goed werk afgeleverd raat ik echt aan
Marinka vL
Marinka vL
2023-06-08
Fijn bedrijf met kundig personeel dat goed werk heeft afgeleverd. Persoonlijk contact met Hans en het personeel was erg prettig. De klus (12 ramen met HR++ glas vervangen) kon binnen korte termijn al worden uitgevoerd. Alles is netjes gedaan en schoon achtergelaten. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Gertjan Vleugel
Gertjan Vleugel
2023-06-01
Via Werkspot in contact gekomen met Glaszetbedrijf Masker. Zeer snel contact opgenomen en offerte ontvangen voor 3 HR++ ruiten in mijn erker. Op verzoek van ons nog aanvullende werkzaamheden uitgevoerd, welke snel en correct zijn uitgevoerd. Top!!
Maureen Struve
Maureen Struve
2023-04-30
Topper binnen half uur ter plaatse.!! Na 3andere glaszetters gebeld te hebben die NIET kwamen terwijl ze adverteren 24/7 klaar te staan, was deze meneer binnen een half uur ter plaatse!!! Noodraam glaatst alles wind en regen vrij. Een dikke aanrader 5sterren !! Dank je wel
Mike van den Bosch
Mike van den Bosch
2022-07-05
Al het enkelglas is vervangen door HR++ glas. Dat heeft Hans heel netjes gedaan met zijn team
Steef Ober
Steef Ober
2022-02-12
Vakkundig, wordt snel geholpen , alle afspraken nagekomen en alles werd schoon afgeleverd. ik raad het zeer aan